Η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ «INrealestate» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ την Ελλάδα και το Εξωτερικό παρέχοντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης στην αγοραπωλησία ακινήτων, επιχειρήσεων, ενοικίασης ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων.

Η πώληση κάθε ακινήτου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτεί γνώση της αγοράς, γνώση της προβολής, εμπειρία, πελατολόγιο. Η INrealestate έχει τα προσόντα. Η συνεργασία μας επιπλέον με διεθνείς επενδυτικούς οίκους σας εξασφαλίζει άμεσα αγοραστές εξωτερικού που αναζητούν ακίνητα για επένδυση στην Ελλάδα.

Η αγορά ενός ακινήτου είναι περισσότερο δύσκολη της πώλησης, κυρίως γιατί το ακίνητο που θα αγοράσουμε για να ζήσουμε ή για να εκμεταλλευθούμε πρέπει να ικανοποιεί την προσωπική μας αισθητική και τις ανάγκες μας όπως και να ανταποκρίνεται στην αποδοτική του ικανότητα. Δεν είναι εύκολη η ανεύρεση του κατάλληλου ακινήτου. Ο Μεσίτης είναι ο επαγγελματίας που ασχολείται, ανακαλύπτει, ελέγχει και προτείνει με βάση τις ανάγκες σας που του έχετε εμπιστευθεί. Διαπραγματεύεται, συμβουλεύει.

Παρέχουμε αφιλοκερδώς συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκτιμήσεις ακινήτων θεωρώντας αυτή μας την δραστηριότητα αποκλειστική υπόθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αξιοπιστίας.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι αυστηρά επιλεγμένοι και προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση με σεβασμό και επίδειξη άριστου επίπεδου συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Η μόνιμη συνεργασία μας με Μηχανικούς, Νομικούς, Οικονομολόγους μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση κάθε αστικής σύμβασης (αγοραπωλησία – ενοικίαση – διαχείριση), εξασφαλίζοντας τους πελάτες μας και εξοικονομώντας τους κόπο και χρόνο.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στα βόρεια προάστια, Παλαιό Ηράκλειο, Πεύκη, Μαρούσι, Κηφισιά, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Ψυχικό, ενώ διαθέτουμε συνεργάτες εκπροσώπους σε όλη την Αττική και την Ελλάδα.

Η αμοιβή μας; Επειδή στον κλάδο των Αστικών συμβάσεων της διαμεσολάβησης, στα μεσιτικά γραφεία όπως γνωρίζει ο κόσμος, μπορεί να συναντήσει, όχι σπάνια, ποικίλες συμπεριφορές, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως αμειβόμαστε. Ως ποσοστό επί της τελικής εισπραττόμενης αξίας αγοράς ή πώλησης, εισπράττουμε το νόμιμο 2%, πλέον ΦΠΑ, εκτός και εάν συμφωνηθεί γραπτώς μεταξύ των συμβαλλομένων διαφορετική αμοιβή.

Έδρα μας στο Μαρούσι, οδός Διομήδους 4, 1ος όροφος, (περιοχή Πλατείας Δημάρχου Αλ. Γαρδέλη – ΗΣΑΠ – Δίπλα στα Goody’s Αμαρουσίου). Ώρες λειτουργίας 10:00 – 18:00 αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού. Τηλεφωνήστε για μια συνάντηση. Είμαστε στη διάθεσή σας.