ΦΘΙΩΤΙΔΑ | ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑ | ΘΕΟΛΟΓΟΣ
Πώληση 500,000€ - Εξοχικό, Μονοκατοικία
1793 160 5 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Garages 1990 Year Built

Το ακίνητο βρίσκεται εντός του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μονίμων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (ΟΣΜΑΕΣ). Είναι πλήρως επιπλωμένο. Σαλόνια, κουζίνα (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές), τραπεζαρία, υπνοδωμάτια (κρεβατοκάμαρες), λουτρά (πλυντήρια, στεγνωτήρια), έπιπλα βεράντας και κήπου.
Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ένα από τα πλέον προνομιούχα του συνεταιρισμού, μπροστά στην ακρογιαλιά. Οικόπεδο 500τ.μ. με πλήρη περίφραξη. Πλακόστρωτη αυλή. Απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Ο. Σ. Μ. Α. Ε. Σ.: Ο οικισμός του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού είναι ο αρτιότερα πολεοδομικά σχεδιασμένος οικοδομικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα με πλήρεις παροχές ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, καλοσχεδιασμένους δρόμους και υποδομές.
O παραλιακός οικισμός του Θεολόγου στο Βόρειο Ευβοϊκό είναι ένα από τα ωραιότερα θέρετρα διακοπών στην Ελλάδα αλλά τα τελευταία χρόνια αιτία της άρτιας οργάνωσης του οικισμού αποτελεί κύρια κατοικία για πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων. Στη βορεινή πλευρά του όρμου λιμενοβραχίονας που κατασκευάστηκε το 1997 εξυπηρετεί τον ελλιμενισμό μικρών και μεγάλων σκαφών.

125km από Αθήνα, μετά την έξοδο για Μαλεσίνα, μέσω της Εθνικής Οδού.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

  • Οικόπεδο: 500τ.μ.
Χάρτης ακινήτου

Μεσιτικό IN realestate

Το Μεσιτικό Γραφείο InRealEstate δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με κέντρο την Αττική. Κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής.
Know More

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Ενδεικτικός υπολογισμός δόσης δανείου. Μπορείς να αλλάξεις τα πεδία ανάλογα

30 Years Fixed, 4% Επιτόκιο
  • Δόση κάθε μήνα

Παρόμοια ακίνητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

IN realestate