ΚΗΦΙΣΙΑ | ΠΟΛΙΤΕΙΑ |Politia tennis club

ΚΗΦΙΣΙΑ | ΠΟΛΙΤΕΙΑ |Politia tennis club
Πώληση 680,000€  
1801 200 3 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Garages 1982 Year Built

Πλησίον του Politia tennis club. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2012 με κορυφαίας ποιότητας υλικά. Διατίθεται με πλήρη εξοπλισμό κουζίνας και ηλεκτρικών συσκευών: 2πορτο ψυγείο General Electric με παγάκια, φούρνος-μικροκύματα-εστίες και εστίες υγραερίου NEFF. Ξεχωριστή παροχή φιλτραρισμένου νερού με ειδική inox μπαταρία και σύστημα φιλτραρίσματος CAMELOT.Ηλιακός Θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας 160 lt. Θέρμανση μέσω Αντλιών θερμότητος DAIKIN. Air Condition στο Σαλόνι 18.000 BTU. Air Condition στο Master room 12.000 BTU. Μπανιέρα με Υδρομασάζ HYDRA SPA Jacuzzi Carron στο μπάνιο του Master room. WiFi με ενυσχυτή σε όλο το σπίτι. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Συνεχής 24ωρη βιντεοσκόπηση εξωτερικά στον δρόμο, στον κήπο και περιμετρικά την οικία, από 10 έγχρωμες κάμερες Hikvision υψηλής ανάλυσης + καταγραφικό. Αμερικανικό σύστημα Συναγερμού “Paradox” με τηλεχειρισμό, περιμετρικά στον κήπο και στην πυλωτή με 13 Ζώνες, με υπηρεσία διάρρηξης, πτώση μπαταρίας, ΤEST ανα 24ωρο, button ληστείας, και κωδικό προσωπικής απειλής, συνδεδεμένος με το ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ. Οκτώ (8) φωτιστικά ασφαλείας περιμετρικά της οικίας που ανάβουν αυτόματα με την δύση του ηλίου και σβήνουν με την ανατολή + 8 προβολείς ασφαλείας LED περιμετρικά της οικίας, με ανίχνευση κίνησης και buzzer.
Δύο (2) θέσεις Parking στην πυλωτή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη Γκαραζόπορτα με τηλεκοντρόλ ασφαλείας, με κυλιόμενο κωδικό και επιπλέον δυνατότητα για άλλες δύο θέσεις. Διαθέτει επιπλέον αποθήκη 18τ.μ στην πυλωτή. Το διαμέρισμα διατίθεται και πλήρως εξοπλισμένο όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες κατόπιν συμφωνίας.

Χάρτης ακινήτου

Μεσιτικό IN realestate

Το Μεσιτικό Γραφείο InRealEstate δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με κέντρο την Αττική. Κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής.
Know More

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Ενδεικτικός υπολογισμός δόσης δανείου. Μπορείς να αλλάξεις τα πεδία ανάλογα

30 Years Fixed, 4% Επιτόκιο
  • Δόση κάθε μήνα

Παρόμοια ακίνητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

IN realestate