ΜΑΝΗ | ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ

ΜΑΝΗ | ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ
600,000€ - Διατηρητέο, Διώροφο
1915 249 6 Δωμάτια 6 Τουαλέτες 1830 Έτος κατασκευής

Παραδοσιακό μανιάτικο αρχοντικό χτισμένο πάνω στη θάλασσα, δέκα μέτρα (10) μέτρα από την προκυμαία, το πέτρινο διώροφο 230 περίπου ετών, κερδίζει με την πρώτη ματιά το βλέμμα του ταξιδιώτη. Με θέα μοναδική στη θάλασσα και στο γυμνό λακωνικό βουνό, το Αρχοντικό προτείνει χέρι και σε προσκαλεί να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο, προσφέροντας απλόχερα «τόπο για ιδιαίτερη καθημερινότητα». Το 1990 χαρακτηρίζεται επίσημα «Διατηρητέο».
Κτίσμα Παραδοσιακό, είναι φτιαγμένο εξ ’ολοκλήρου από ατόφια ντόπια υλικά, πέτρα, ξύλο, κονίαμα και κεραμίδια. Μοναδικής αισθητικής χώροι, αυθεντικό αποτύπωμα του τρόπου της παραδοσιακής ζωής στην Μάνη, έχουν προσαρμοστεί με «τέχνη», για να προσφέρουν ταυτόχρονα το σύνολο των ανέσεων της σύγχρονης ζωής.
Έχει διαμορφωθεί σε ξενώνα με έξι (6) αυτόνομα studio, κλιματιζόμενα και μπορεί να μετατραπεί σε κατοικία. Διαθέτει υπόγειο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη 18τ.μ.

| 600.000€ | INrealestate | 210 300 6535

Χάρτης ακινήτου

Μεσιτικό IN realestate

Το Μεσιτικό Γραφείο InRealEstate δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με κέντρο την Αττική. Κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής.
Μάθε περισσότερα

Επικοινωνία

GDPR Agreement *

Loading...

Παρόμοια ακίνητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύγκριση ακινήτων

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

IN realestate