ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Πώληση 750,000€ - Μεζονέτα, Μονοκατοικία
1478 500 8 Bedrooms 6 Bathrooms 4 Garages 2000 Year Built

Μονοκατοικία /μεζονέτα, πέντε (5) επιπέδων με κήπο και πισίνα. Εξαιρετική τοποθεσία στους Θρακομακεδόνες με θέα σε όλη την Αττική. Το ακίνητο είναι εξαιρετικής κατασκευής, με ξύλινα μασίφ κουφώματα και ιματιοθήκες, διπλά ενεργειακά τζάμια ασφαλείας με σίτες, τρία (3) τζάκια, ολόλευκα μάρμαρα Πεντέλης, επώνυμα έπιπλα σε κουζίνες (Miele), εξαιρετικής ποιότητας υλικά στα λουτρά. Στον κήπο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για συνεστιάσεις με BQ δίπλα στην πισίνα.

Περιγραφή επιπέδων: 1ο επίπεδο, Κουζίνα, καθιστικό, λουτρό και χώρος με ιματιοθήκες για την εξυπηρέτηση του χώρου στην πισίνα. Επίσης δωμάτια υπηρεσίας, αποθήκες, laundryroom κ.λ.π. – 2ο επίπεδο, playroom 100τ.μ. με τζάκι και πλήρως λειτουργική κουζίνα. –  3ο επίπεδο, Μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή τραπεζαρία παραπλεύρως με τζάκι και μεγάλη κουζίνα. – 4ο επίπεδο, 3υδ./το ένα master και 2υδ με ένα λουτρό. – 5ο επίπεδο, Σοφίτα με 1υδ/master και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο παραπλεύρως. Πρόσθετες πληροφορίες και περισσότερες παρέχονται ηλεκτρονικά κατόπιν της εκδήλωσης ενδιαφέροντος. – 750.000€ – Inrealestate – 210 300 6535

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

  • Οικόπεδο: 700μ.

Μεσιτικό IN realestate

Το Μεσιτικό Γραφείο InRealEstate δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με κέντρο την Αττική. Κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής.
Know More

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Ενδεικτικός υπολογισμός δόσης δανείου. Μπορείς να αλλάξεις τα πεδία ανάλογα

30 Years Fixed, 4% Επιτόκιο
  • Δόση κάθε μήνα

Παρόμοια ακίνητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

IN realestate